Kompanija JUGOTEX jedna od naboljih i najbrže rastućih kompanija u Srbiji

Kompaniji Jugotex dodeljena je prestižna nagrada – BRONZANA GAZELA SRBIJE 2017 na svečanosti organizovanoj 17. maja u Skupštini grada Beograda. Nagradu Gazela dobijaju najuspešnije od najbrže rastućih kompanija u zemlji.

O značaju priznanja koje je dobila kompanija Jugotex govori čijenca da je u izboru učestvovalo 500 najboljih kompanija iz Srbije, I to onih koje svoj uspeh i poslovanje grade na duge staze, a ne preko noći i koje društveno odgovorno posluju. To su kompanije koje su u period od 2011-2015.godine iskazale konstantan rast i razvoj.

Ovo prestižno priznanje ustanovljeno je od strane međunarodne grupe Bisnode koja posluje u 18 država u Evropi. Ove godine u Srbiji se po drugi put dodeljuje zlatna, srebrna i bronzana Gazela. Ključnu ulogu u donošenju odluke o izboru najbojih, pored organizatora i metodološke komisije imalo je, za ovu priliku, posebno formirano telo – Savet Gazela koga su sačinjavali istaknuti ekonomski stručnjaci iz svih oblasti poslovanja. Ovogodišnji dobitnici nagrade „Gazele Srbije 2017“ , koje su osvojile priznanje za svoje poslovanje, pored Jugotex-a, su I Vega IT Sourcing d.o.o. Novi Sad kompanija koja se bavi razvojem softvera (Zlatna gazela Srbije 2017) I kompanija Termovent Komerc d.o.o. Beograd, preduzeće specijalizovano za proizvodnju i projektovanje opreme i procesnih sistema za klimatizaciju, grejanje i ventilaciju (Srebrna gazela Srbije 2017).