Kompanija JUGOTEX učestvovala na NIS-ovom Forumu izvođača 2017. posvećenom unapređenju bezbednosti radnog okruženja i razmeni iskustva sa izvođačima

 

Da postoje kompanije koje vode računa o bezbednosti na radu zaposlenih i očuvanju zdrave životne sredine pokazuje Kompanija NIS. Ona je 6. aprila u Novom Sadu organizovala izuzetan poslovni Forum sa svojim najvećim izvođačima radova na temu Bezbednost na radu i zaštita životne sredine u NIS-u.

121Bila je velika čast i zadovoljstvo naći se na Forumu na kojem je učestvovalo 95 kompanija iz Srbije i uzeti aktivno učešće u radu okruglih stolova na kojima su učesnici zajedno pokušali da pronalađu najbolja primenljiva rešenja u ovoj izuzetno značajnoj poslovnoj oblasti.

Kompanija Jugotex se, ovom prilikom, drugim dobavljačima predstavila malom izložbenom postavkom zaštitnih uniformi, adekvatnim promo materijalom i prezentacijom na kompanijskom štandu. Ostvareni su i brojni kontakti sa drugim učesnicima Foruma što treba da obezbedi novi kvalitet i sinergiju u radu, kako na NIS-ovim projektima, tako i u potencijalno zajedničkim projektima.

111

http://www.b92.net/biz/vesti